Newsletter
TOP produse
Parteneri

Anticancer


Lignan 120buc Calitate germana
Ultima scrisoare din partea Health Sciences Institute /Institutul Ştiinţelor în materie de Sănătate/ m-a lovit ca un fulger din senin. Jenny Thompson a prezentat acel material cu ajutorul căruia bolnavi suferind de cancer aflaţi în stadiu avansat al bolii au devenit lipsiţi de simptome în doar câteva luni de zile, Numărul metastazelor s-a diminuat cu 82%.
La experiment au participat oameni, şi numărul celulelor tumorale a scăzut cu 31% în doar 30 de zile.
Într-un alt experiment... 
Petrol 250ml
Aţi auzit până acum de efectul curativ al petrolului? Nu cred, deşi acest remediu natural secular a figurat timp de zeci de ani în Farmacopeea Germană. Petrolul este un derivat al ţiţeiului. Ţiţeiul este un fluid comprimat de origini vegetale. Plantele au avut nevoie de lumina soarelui, altfel nu ar fi putut să se dezvolte devenind plante. Petrolul curăţă temeinic organismul. Detoxifică, regenerează, vindecă boli şi răni. Petrolul este apt de a vindeca înainte de toate cancerul, tumorile, ... 
Petrol medicinal 1L
Aţi auzit până acum de efectul curativ al petrolului? Nu cred, deşi acest remediu natural secular a figurat timp de zeci de ani în Farmacopeea Germană. Petrolul este un derivat al ţiţeiului. Ţiţeiul este un fluid comprimat de origini vegetale. 

Ordonează după :

Creare magazin online