Newsletter
TOP produse
Parteneri
Detalii produs


Rotexmedica – vitamina C în formă injectabilă - de 500 mg (100 fiole) în pachet unitar

Rotexmedica – vitamina C în formă injectabilă - de 500 mg (100 fiole) în pachet unitar
490 RON
Vitamina C joacă un rol important în funcţionarea sistemului imunitar. Deşi sunt dovedite şi efecte antibacteriale şi antivirale ale acesteia, efectul principal şi-l exercită prin creşterea eficienţei sistemului imunitar. Creşte numărul leucocitelor, le accentuează funcţionarea, în plus creşte nivelul interferonului în sânge – ce joacă un rol important în înfrângerea infecţiilor virale şi a bolilor canceroase – şi amplifică şi funcţionarea timusului. Analizele clinice au relevat faptul că vitamina C – administrată intravenos – are chiar şi în sine un efect de distrugere a cancerului. Au fost efectuate mai multe analize de laborator – de curând – care avea în vedere efectele utilizării vitaminei B17 împreună cu vitamina C – ambele fiind administrate intravenos. Rezultatele au fost şocante. S-a constatat că cele două preparate funcţionează excelent împreună, mai mult, vitamina C administrată intravenos a crescut efectul benefic al vitaminei B17 cu cca. 60%. A majorat în special eficienţa în cazul tumorilor hepatice, ale plămânilor, mamare, pancreatice, uterine, renale, ale ganglionului limfatic şi osoase, În plus, a ajutat într-o mare măsură îndepărtarea din organism a celulelor canceroase distruse şi a otrăvurilor toxice generate de acestea – astfel îmbunătăţind într-un mod semnificativ şi calitatea vieţii bolnavilor. Drept urmare, recomandăm preparatul ca pe unul adiţional/ adjuvant – ce completează cura cu vitamina B17 în formă injectabilă.


Pachetul unitar conţine 100 buc. fiole. Fiecare fiolă conţine 500 mg (5 gr) de vitamina C. (500 mg/ 5ml) În timpul administrării poate fi amestecată cu vitamina B17 în formă injectabilă. Poate fi administrată ca injecţie sau ca perfuzie. NU TREBUIE DILUAT ESTE INTERZISĂ refrigerarea! Depozitare la temperatura camerei (10-25 de grade).
Dozare :
În prezenţa unei cure de bază cu vitamina B17 în forma injectabilă: In fiecare a doua zii 10 grame, (40fiole) - toate împreună, administrate intravenos, imediat după administrarea vitaminei B17 – sau împreună cu aceasta (amestecându-le cu vitamina B17) – ca injecţie – sau ca perfuzie. Pentru această dozare este necesară să cumpăraţi un pachet de Rotexmedica vitamina C.
În prezenţa unei cure puternice cu vitamina B17 în forma injectabilă: In fiecare a doua zii 20 grame, ( 3X20 fiole) - toate împreună, administrate intravenos, imediat după administrarea vitaminei B17 – sau împreună cu aceasta (amestecându-le cu vitamina B17) – ca injecţie – sau ca perfuzie. Se recomandă administrarea intravenoasă!. Pentru această dozare este necesar să cumpăraţi 2 pachete de Cevitol.
În prezenţa unei cure /cu dozare/ majorată cu vitamina B17 în forma injectabilă: In fiecare a doua zii 30 grame, ( 60 fiole) - toate împreună, administrate intravenos, imediat după administrarea vitaminei B17 – sau împreună cu aceasta (amestecându-le cu vitamina B17) – ca injecţie – sau ca perfuzie. Se recomandă administrarea intravenoasă!. Pentru această dozare este necesar să cumpăraţi 3 pachete de Rotexmedica vitamina C.
Ca şi cură individuală – în cazul lipsei tumorilor:
În cazurile de bază - Din două în două zile 25 grame (50 fiole) toate împreună, administrate intravenos, timp de 32 de zile. (total 16 administrări = 8 pachete de Rotexmedical)
În cazuri mai grave - Din două în două zile 35 - 50 grame (70 - 100 fiole) toate împreună, administrate intravenos, timp de 30 de zile. (total 15 administrări = 10 - 14 pachete)
Vitamina C în formă injectabilă administrată intravenos – în sine – poate fi administrată continuu doar timp de 2 - 3 luni de zile – conform celor sus expuse, după aceea se recomandă reducerea dozei la 2 X 30 grame per săptămână.
  • (Aducem la comanda in 2-3 zile direct din strainatate)
    Atentionare importanta! Produsele care au fost achizitionate in urma comenzii dvs de catre webshop-ul www.oncomplexpress.ro, nu sunt medicamente! Aceste produse, in concordanta cu reglementarea actuala oficiala din Romania, nu au efecte de vindecare sau de prevenire. Consumul acestor alimente, suplimente sau nutrienti speciali, care au fost special dezvoltate in scop terapeutic nu inlocuiesc, doar sustin, vin in ajutorul metodelor terapeutice traditionale medicale (de ex. cele oncologice) . Cu lansarea comenzii ne imputerniciti sa achizitionam produsele ce se afla in comanda!
Creare magazin online