Newsletter
TOP produse
Parteneri
Detalii produs


Ceai din frunze de papaya - 6 dkg / 10 zile

Ceai din frunze de papaya - 6 dkg / 10 zile
 • Ceai din frunze de papaya - 6 dkg / 10 zile
150 RON

În baza experienţei acumulate urmare unor lungi procese de cercetareşi în baza experienţei indigeginlor Camera Farmaceutică din Australia a declarat în mod oficial faptul că extrasul din  frunze de papaya – respectiv ceaiul din aceste frunze constituie un foarte bun preparat antitumoral.  Ca efect secundar ce nu poate fi neglijat, este şi un foarte bun detoxifiant.  Ceaiul din frunze de papaya este utilizat şi în practica oficială medicală şi medical-naturistă – în lupta împotriva următoarelor tipuri de tumori:

Tumori stomacale, ale oaselor, ale plămânilor, ale ţesuturilor moi, tumori hepatice, ale intestinelor, melanoame (în cazul acestora din urmă şi prin aplicaţii externe, ca şi comprese!).

 • Ceaiul din frunze de papaya se poate cumpăra în varianta de ambalare de6 dkg – atare cantitate  de frunze uscate fiind suficientă – dacă se prepară de două ori pe zi ceai – timp de 10 zile. 
  Cum se prepară ceaiul : Opăriţi dimineaţa o lingurită de ceai de frunze cu 2 dl de apă fierbinte şi lăsaţi-le să stea astfel timp de cca.20 de minute, apoi strecuraţi-le! Acest ceai îl veţi bea pe parcursul unei dimineţi. După amiază veţi prepara încă o doză de ceai şi îl veţi consuma până seara! Dacă gustul ceaiului nu este corespunzător pentru Dvs., îl veţi putea liniştit îndulci cu miere sau cu zeama unor fructe naturale..

  Dozare : 
  În cazuri de bază, în prezenţa curei cu vitamina B17 în formă injectabilă:Zilnic două doze – preparare şi consumare. În baza descrierii de  mai sus. Ceaiul astfel preparat poate fi folosit şi sub forma unei comprese externe în cazul tumorilor de suprafaţa. În acest scop va trebui să comandaţi un pachet de ceai pentru 10 zile.
  În cazuri grave, în prezenţa curei cu vitamina B17 în formă injectabilă:Zilnic două doze dimineaţa, respectiv două doze după-amiaza  – preparare şi consumare. În baza descrierii de  mai sus. (Dar numai în cazul în care bolnavul suportă!)  În acest scop va trebui să comandaţi 2 pachete de ceai pentru 10 zile.

  Ca şi cură individuală – în scopul combaterii tumorilorZilnic două doze dimineaţa, respectiv două doze după-amiaza  – preparare şi consumare. În baza descrierii de  mai sus. (Dar numai în cazul în care bolnavul suportă!)  Durata recomandată a curei este de 60-90 de zile. În acest scop va trebui să comandaţi 2 pachete de ceai.

   

  (Aducem la comanda in 2-3 zile direct din strainatate)
  Atentionare importanta! Produsele care au fost achizitionate in urma comenzii dvs de catre webshop-ul www.oncomplexpress.ro, nu sunt medicamente! Aceste produse, in concordanta cu reglementarea actuala oficiala din Romania, nu au efecte de vindecare sau de prevenire. Consumul acestor alimente, suplimente sau nutrienti speciali, care au fost special dezvoltate in scop terapeutic nu inlocuiesc, doar sustin, vin in ajutorul metodelor terapeutice traditionale medicale (de ex. cele oncologice) . Cu lansarea comenzii ne imputerniciti sa achizitionam produsele ce se afla in comanda!

Creare magazin online