Newsletter
TOP produse
Parteneri

Resveratrol

Resveratrolul este cel mai puternic antioxidant, este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C. El se gaseste in strugurii rosii, vin, must, precum si in afine si mure.

Resveratrolul incheaga si indeparteaza din organism radicalii liberi. Normalizeazanivelul de lichide in sange. Resveratrolul scade nivelul colesterolului cu densitate mica (denumit si colesterol rau), si creste nivelul colesterolului cu densitate mare (colesterol bun).

Resveratrolul este o substanta antitumorala. Incetineste cu 50% sporirea celulelor cancerigene sau poate chiar sa le opreasca. In acelasi timp stimuleaza inmultirea celulelor sanatoase si capacitatea lor de regenerare.

Resveratrol mentine capacitatea de functionare normala a trombocitelor, ajuta la scaderea vascozitatii sangelui, imbunatatindu-se astfel circulatia sangelui, arterele ramanand elastice.

Resveratrolul are un puternic efect antiinflamator si antibacterian. Mentine fermitatea pielii, elasticitatea, impiedica imbatranirea prematura. este de asemenea un bunantialergic, distruge histamina.

Imbunatateste capacitatea memoriei, creste imunitatea organismului impotriva stresului. Scade nivelul de glicemie si este foarte bun in cazul afectarii retinei la diabetici si cei care sufera de hipertensiune arteriala.

De asemenea Resveratrolul imbunatateste vederea, reface structura genelor afectate, impiedicand astfel mostenirea diabetului si a hipertensiunii arteriale.

Resveratrol scade riscul de boli cardiovasculare cu 30%-50%.

Indicatii Resveratrol:

-la persoanele care locuiesc intr-un mediu poluant; 
-in cresterea imunitatii, in timpul terapiei antitumorale, impotriva stresului; 
-resveratrol se foloseste impotriva bolilor de inima, infarct, arterioscleroza, prevenirea si tratarea acestora; 
-imbunatateste microcirculatia din tesuturi si organe, resveratrol previne si trateaza varicele si tromboza; 
-previne si trateaza bolile canceroase (in combinatie cu tratamentele traditionale); 
-ajuta la reabilitarea organismului dupa interventiile chirurgicale; 
-resveratrol ajuta in starile dinaintea tumorilor benigne si maligne, eroziune cervicala, fibrom uterin, noduli la san; 
-in cazul imbolnavirilor de natura alergica, de exemplu astm; 
-in diabet si hipertensiune, in tratarea si prevenirea afectarii retinei.

 

Creare magazin online