Newsletter
TOP produse
Parteneri

Enzima pancreatică

Enzima pancreatică

Enzima pancreatica pentru regenerarea pancreasului

Această enzimă fabricată din materii prime naturale joacă un rol foarteimportantîn digerarea albuminelor, descompunându-le pe acestea în substanţe nutritive imnportante pentru organism (lipide, carbohidraţi) – astfel împiedicândca pe parcursul descompunerii lor să apară substanţe toxice. Dr. W. D. Kelley – din America – a descoperit că pancreatina este un preparat foarte eficientantitumoral. Aceasta deoarece a văzut la proprii săi bolnavi faptul că pe parcursul unei distrugeri mult prea rapide a tumorii albuminele canceroase ce se descompuneau eliberau o cantitate însemnată de toxine – şi dacă organismul bolnavului nu le poate îndepărta atunci vor putea provoca deprimare, oboseală, febră puternică, în cazuri mai grave toxiinfecţii.  În atare eliminare a toxinelor ajută pancreatina. Literatura medicală de specialitate îl menţionează ca fiind primul care a reuşit să ţină în viaţă bolnavi ce sufereau de cancer pancreatic – în ultimul stadiu – timp de mai mult de 5 ani de zile – mai mult, cei ce au repsectat cu stricteţe metoda sa au fost vindecaţi total.  
Cercetările clinice au arătat că pancreatina este – chiar şi ca peparat de sine stătător – extrem de eficient împotriva cancerului!  ! Şi împiedică – de asemenea – în mod semnificativ proliferarea tumorilor deja formate! Recomandăm neapărat preparatul ca adjuvant în cura pe bază de vitamina B17 pentru vindecarea cancerului!

 

 

Enzima pancreatica- experiente clinice

Din punct de vedere clinic s-a recomandat un test relativ simplu spre a descoperi cât mai devreme cancerul. Conform acestei recomandări, după fiecare masă se vor lua 6-8 tablete de pancreatină timp de 4 săptămâni; dacă individual se simte mai rău (vomă, durere de cap, extenuare) atunci suferă – în mod verosimil – de cancer – pe când starea generală a celor ce nu sunt bolnavi se va îmbunătăţi. Acest test poate fi efectuat exclusiv sub supraveghere clinică.

Componente per tabletă :

 

Calciu natural

209 mg

Fosfor natural

161 mg

Concentrat 6:1 – Pancreatină naturală

233 mg

Valoarea Pancreatinei :

1400 mg

Amilaza naturală

40 mg

Lipaza naturală

40 mg

Proteaza naturală

40 mg

Fiecare cutie conţine 100 buc.tablete

 

 

 

Dozare :

 

3X1 tablete /zi (cura de bază, puternică)

Cazuri normale

3X2 tablete /zi (cura /cu doza/ majorată)

Cazuri grave

 

 

 Puteţi cumpăra preparatul pe pagina noastră Comandă!

În propriul Dvs.interes, vă recomandăm să consumaţi enzime doar sub forma unor preparate având la bază materii prime naturale!, Nu supuneţi la sarcină suplimentară un organism deja bolnav!

Creare magazin online