Newsletter
TOP produse
Parteneri

Dozarea Injectiilor

Dozarea vitaminei B17 în formă injectabilă

Terapia pe bază de injecţii am împărţit-o în 3 cure având grade diferite de putere – astfel încât să puteţi chiar Dvs.decide de care anume aveţi nevoie. Dozarea (zilnică) din cadrul fiecărei cure este specială, drept urmare aceasta o vom preda odată cu preparatele comandate – într-o formă personalizatăGradul de eficienţă al vitaminei B17 în formă injectabilă poate fi puternic crescută cu administrarea lichidului Asea Advencing Life (Îl puteţi achiziţiona de la noi!)
  
Curele pe bază de

Important !

Efectul de distrugere a cancerului – al vitaminei B17 depinde de doză. În cazuri motivate, sub supraveghere medicală, cu majorare graduală dozele pot fi chiar dublate! (Pentru acesta veţi solicita neapărat sfatul nostru!) Vă atragem atenţia cu privire la faptul că injecţiile pot fi administrate atât intravenos cât şi intramuscular, dar în baza experienţei clinice administrarea intravenoasă este mult mai! (În plus este mai plăcut şi pentru bolnav, deoarece este destul de neplăcut – mai mult, câteodată este imposibil să se administreze 20-40 de ml de substanţă activă intramuscular!)
Nu administraţi niciodată vitamina B17 în forma injectabilă pe stomacul gol, va trebui să mâncaţi întotdeauna înainte! 
Injecţiile Cevitol (vitamina C în formă injectabilă) şi vitamina B17 pot fi amestecate în proporţiile dorite şi ambele pot fi diluate uniform cu oricare lichid perfuzabil pe bază de apă - şi pot fi administrate şi sub formă de perfuzii. Administrarea sub formă de perfuzii menajează şi venele! 
Recomandăm ca după cură să procedaţi la evaluarea cât mai grabnică a stării sănătăţii Dvs., pentru a putea face următorii paşi în conformitate cu obiectivul avut în vedere!

Preparatele pe bază de vitamina B17 conţin o cantitate de cian liber ce reprezintă cca. o sutime din valoarea-limită minimă medicală. Drept urmare, nu sunt absolut deloc otrăvitoare!

 

(Dozările injecţiilor le-am elaborat în baza /experienţei/ clinicilor ce le utilizează.)

Creare magazin online