Newsletter
TOP produse
Parteneri

Experienta Clinica

Eficienţă – experienţa clinică

Anumite clinici particulare din străinătate folosesc vitamina B17 de ani de zile - şi îi analizează eficienţa. Am redactat această pagina în baza experienţelor accesibile ale acestor clinici – precum şi a certificării /lor/:

Constituie o experienţă generală cea conform căreia  vitamina B17 (laetrile, amigdalina) este atât de eficientă datorită simplităţii şi oportunităţiisale, dar o doză corespunzător de mare va trebui să pătrundă în organismul bolnavuluipentru ca să poată distruge într-o măsură semnificativă celulele canceroase. (În cadrul clinicilor se utilizează doar variantele injectabile!) Mărimea dozei este stabilită întotdeauna de starea bolii, de volumul relativ al celulelor tumorale. Mărimea dozei intravenoase se poate extinde până la 3.000 mg - 18.000 mg, fără nici un fel de efecte secundare adverse. 
Modalitatea specială de dozare a preparatului poate dubla eficienţa sa. (Descrierea acestui fapt o vor primi bolnavii care cumpără de la noi!) În cele mai multe cazuri preparatul se administrează împreună cu vitamina C – în cantitate extremă – în formă injectabilă deoarece aceasta majorează mai mult eficienţa preparatului şi are – chiar şi de sine stătător fiind – efect de distrugere a cancerului. Pe parcursul taratamentelor clinice se mai administrează – în plus faţă de vitamina B17 în formă injectabilă  - tablete care sunt neapărat importante din punct de vedere al funcţionării curelor:  vitamina B15 , Enzima pancreatică. În cele mai multe cazuri se mai recomandă Enzima digestivă – în interesul digestiei normale -, Vitamina în doză mare – din cauza alimentării organismului cu vitamine, Ultimate Liver Cleanse – din cauza detoxifierii hepatice, precum si Herbal Immune Complex,  din cauza întăririi sistemului imunitar. Toate acestea pot fi achiziţionate şi la noi!

IMPORTANT ! Folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară - din vitamina B17!   

- Citiţi experienţele, comentariile bolnavilor noştri ce s-au vindecat deja! >>>

 

Statistici clinice în raport cu boala şi cu doza

1. În cazul unei tumori “proaspete”  

(dacă nu există metastază şi numărul celulelor tumorale nu este mare, respectiv tumora este mică), clinicile – în general prescriu o “cură de bază” de  24 - 26 de zileDupă cură efectuează o examinare strictă şi constată cum anume se va proceda legat de tratamentul succesiv. Dacă celulele tumorale nu mai pot fi relevate – sau abia pot fi relevate – atunci se trece la administrarea de tablete şi bolnavul este externat. Dacă tumora conceroasă mai poate fi încă relevată puternic, involuţia a fost minoră, atunci se procedează la administrarea unei noi cure, dar cu majorarea dozei. Ca efect al acesteia, tumora canceroasă – dacă nu cumva este vorba de vreun tip special de tumoră – în general dispare. Mai multe tipuri de tumori cerebrale au reacţionat foarte bine la vitamina B17. În timpul curei se administrează şi o cantitate însemnată de vitamina C în formă injectabilă – împreună cu vitamina B17. (în general o cantitate dublă faţă de cantitatea administrată din vitamina B17). 
Dozarea vitaminei B17 este una specială, drept urmare aceasta v-o vom preda – în formă personalizată – împreună cu preparatele cumpărate! Nu experimentaţi în acest sens, deoarece instrucţiunile de dozare ce circulă pe Internet în alte locuri sunt de cele mai multe ori perimate şi lipsite de eficienţă. 
În acest stadiu şansa de vindecare a bolnavilor – în baza statisticilor clinice – este de 65 - 80 %.Prin administrarea de Bicarbonat perfuzabileficienţa vindecării poate fi majorată la  aproape 90 %!
Atenţie! Dacă suferiţi de vreo boală tumorală şi administrarea vitaminei B17 în formă injectabilă nu poate fi rezolvată, atunci luaţi măcar sub formă de tablete acest preparat ce distruge tumorile! Daţi-vă o şansă - spre a rămâne în viaţă!
Folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară - din vitamina B17!

 

 

2. În cazul unei tumori prmare deje formate

(dacă nu există metastază, sau este slabă, eventual tumora /nu/ este mai mare !), clinicile prescriu în general o cură “puternică” de 24-27 de zile, cu o dozare specială (descrierea acesteia bolnavii ce cumpără de la noi o vor primi !) După curăefectuează o examinare strictă şi constată cum anume se va proceda legat de tratamentul succesiv. Dacă celulele tumorale nu mai pot fi relevate – sau abia pot fi relevate – atunci se trece la administrarea de tablete şi bolnavul este externat. Dacă tumora canceroasă mai poate fi încă relevată puternic, involuţia a fost minoră, atunci se procedează la administrarea unei noi cure, dar cu majorarea dozei. Dacă bolnavul nu mai poate fi supus la sarcină sau dacă starea sănătăţii sale este proastă, sau dacă celulele tumorale canceroase voer fi scut semnificativ ca număr, atunci doza nu va fi majorată, ci cura “puternică” va fi repetată de două ori. Ca efect al acesteia, tumora canceroasă – dacă nu cumva este vorba de vreun tip special de tumoră – în general dispare. Folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară - din vitamina B17!   
Mai multe tipuri de tumori cerebrale au reacţionat foarte bine la vitamina B17. Către finalul curie, dacă bolnavul nu este slăbit, se poate efectua şi o detoxifierespecializată pe ficat.. În timpul curei se administrează şi o cantitate însemnată de vitamina C în formă injectabilă – împreună cu vitamina B17. (în general o cantitate dublă faţă de cantitatea administrată din vitamina B17). În acest stadiu şansa de vindecare a bolnavilor – în baza statisticilor clinice – este de 50 - 75 %.Prin administrarea de Bicarbonat perfuzabileficienţa vindecării poate fi majorată la  aproape 80-85 %!

 

 

3. în cazul unei tumori cu metastază

(dacă metastaza este formată, eventual afectează mai multe organe, dar starea bolnavului este bună!), clinicile prescriu de obicei o cură cu doză “majorată” – de 25-30 de zile.După cură efectuează o examinare strictă şi constată cum anume se va proceda legat de tratamentul succesiv. Dacă celulele tumorale au scut ca număr, dar nu în mod semnificativ, atunci doza va fi crescută în continuare.  Dacă bolnavul nu mai poate fi supus la sarcină sau dacă starea sănătăţii sale este proastă, sau dacă celulele tumorale canceroase voer fi scut semnificativ ca număr, atunci doza nu va fi majorată, ci cura cu doză “majorată” va fi repetată o dată, sau de două ori. Ca efect al acesteia, tumora canceroasă – dacă nu cumva este vorba de vreun tip special de tumoră – în general dispare. Folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară - din vitamina B17!   
Dacă numărul celulelor tumorale a scut la un nivel minim, se va trece pe o cură pe bază de tablete – în doză redusă.  Către finalul curei,  dacă bolnavul nu este extrem de slăbit, se va efectua şi o detoxifiere specializată pe ficat. În timpul curei se va administra şi vitamina C în formă injectabilă,în cantitate extremă – împreună cu vitamina B17 (în general o cantitate triplă faţă de cantitatea administrată din vitamina B17.) Dozarea vitaminei B17 este una specială, drept urmare aceasta v-o vom preda – în formă personalizată – împreună cu preparatele cumpărate! Nu experimentaţi în acest sens, deoarece instrucţiunile de dozare ce circulă pe Internet în alte locuri sunt de cele mai multe ori perimate şi lipsite de eficienţă.  În acest stadiuşansa de vindecare a bolnavilor – în baza statisticilor clinice – este de 40-60 %.Prin administrarea de Bicarbonat perfuzabileficienţa vindecării poate fi majorată la  aproape 65-75 %!

 

 

4. În cazul unor tumori grave, cu metastază, în stadiul final

Nu se recomandă tratamentul, deoarece ar trebui ca bolnavului să îi fie administrată o doză atât de mare – încât organismul său slăbit – de altfel – nu ar mai putea-o suporta.   

- Citiţi experienţele, comentariile bolnavilor noştri ce s-au vindecat deja! >>>

 

Atenţie ! Injecţiile şi tabletele nu sunt deloc otrăvitoare, - dar dozarea incorectă a acestora va scădea puternic eficienţa lor! Dozarea corespunzătoare a injecţiilor - completă, eficientă, cea mai nouă – verificată de către medici – toţi cei ce veţi cumpăra de la noi o veţi primi – în variantă personalizată!! Nu faceţi experimente privind dozarea, deoarece instrucţiunile de dozare ce circulă în alte locuri de pe Internet nu sunt eficienţe, mai mult, de cele mai multe ori sunt perimate şi lipsite de efect. 
Folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară - din vitamina B17!   
Preparatele pe bază de vitamina B17 conţin o cantitate de cian liber ce reprezintă cca. o sutime din valoarea-limită minimă medicală. Drept urmare, nu sunt absolut deloc otrăvitoare!

(Experienţele clinice le-am elaborat în baza experienţei clinicilor ce utilizeazăpreparatele.)
  
Puteţi comanda vitamina B17 în formă injectabilă sub formă de tablete – pe pagina noastră Comandă!

Creare magazin online