Newsletter
TOP produse
Parteneri

Dozarea tabletelor de vitamina B17

Dozarea vitaminei B17 în formă de tablete

Dozarea  tabletelor de vitamina B17 nu este identică cu protocoalele ce circulă în diferite locuri de pe Internet – născocite din motive pur economice – mai mult, ne disociem în mod expres de acestea – deoarece elaborarea lor nu corespunde cu funcţionarea fiziologică a vitaminei B17. În plus faţă de lipsa eficienţei lor, acestea strică bunul renume al vitaminei B17. Din păcate acestea sunt în continuare publicate de persoane care nu se pricep, de comunităţi religioase – pe care le mână doar purul interes economic – şi nu el pasă cu adevărat de vindecarea bolnavilor. Acest fapt este în special caracteristic  în privinţa unei comunităţi religioase ce nu este foarte populară – pe pagina WEB administrată de aceasta - având adresa /lumea fără cancer/  - unde produsele proaste, având o origine incertă sunt vândute la preţ dublu.
Atenţie! Dacă suferiţi de vreo boală tumorală şi administrarea vitaminei B17 în formă injectabilă nu poate fi rezolvată, atunci luaţi măcar sub formă de tablete acest preparat ce distruge tumorile! Daţi-vă o şansă - spre a rămâne în viaţă! (în baza pct.lui 3!)

IMPORTANT ! Folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară - din vitamina B17!   

 

 

1. În cazul oamenilor sănătoşi

Zilnic 200 - 500 mg (2 - 5 buc. din tabletele de 100 mg) pentru prevenirea formării cancerului. Aceasta este doza omului sănătos! Zilnic 2 - 3 buc. (200 - 300 mg) sunt recomandate în cazul celor care trăiesc sănătosZilnic 300 - 500 mg (3 - 5 buc. din tabletele de 100 mg) se recomandă acelora ce fumează, trăiesc într-un ritm alert, se hrănesc într-un mod nesănătos, respectiv  celor care au avut în familie mai mulţi bolnavi suferinzi de  tumori (adică sunt predispuşi la formarea cancerului). Poate fi înlocuită cu 1 buc. tabletă de 500 mg/ zi (astfel este mai ieftin!). 
Important! Tabletele de vitamina B17 nu le veţi lua niciodat,ma pe stomacul gol, va trebui să mâncaţi înainte ceva! 
în scopul preveniri, atunci consumaţi sâmburi de caise din ! Nu vă lăsaţi induşi în eroare de preparatul  /sâmburi de caise de la hunzi/ - deoarece hunzii nu exportă aşa ceva. Sub atare denumire se vând resturi de proastă calitate, necurăţate, din fabrici de conserve din Pakistan.

Cantitatea necesară : 1 cutie – tablete de 100 mg Amigdalina /1-2 luni de zile

 

 

 


Componente – per tabletă de 100 mg

 

Laetril (vitamina B17)

100 mg

Celuloză - microcristale

10 mg

Stearat de magneziu

10 mg

Fiecare cutie conţine 100 buc. tablete

 

 

 

Dozare :

 

2-3 tablete /zi - (doză unică)

Mod normal de viaţă

3-5 tablete /zi - (doză unică)

Mod nesănătos de viaţă

Tabletele de 100 mg le puteţi comanda pe pagina noastră Comandă ! 
Dacă nu sunteţi sigur de cura pe care doriţi să o selectaţi, folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară - din vitamina B17!   

 

 

2.În cazul bolnavilor cu tumori – pentru întreţinere

Doza de întreţinere a bolnavilor cu tumori ajunge la 1.500 mg - 3.000 mg, (3 - 6 buc.din tabletele de 500 mg) – dar numai în următoarele cazuri: dacă numărul celulelor tumorale este minim, în timpul curei cu injecţii – pentru majorarea dozei, dacă bolnavul se află în perioada dintre două cure succesive, sau aşteaptă examinarea de evaluare a stării sale, sau  în zilele în care nu îi sunt administrate injecţii. Tabletele pot fi utilizate doar atunci când stomacul bolnavului şi tractul să intestinal pot prelucra normal tabletele. Această doză o recomandăm şi acelor bolnavi,care au tumori mici (sub 1 cm) şi amdinistrarea de injecţii nu poate fi rezolvată. Această descriere este adevărată doar în cazul produselor de fabrică cumpărate de la noi, şi NICIDECUM în cazul altor produse, achiziţionate în altă parte, având o calitate nesupusă controlului.

Dozarea este specială drept urmare v-o vom preda împreună cu produsul – în formă personalizată.  În lipsa instrucţiunilor nu efectuaţi experimente cu dozarea! Dacă stomacul bolnavului nu este în măsură să absoarbă substanţele active ale preparatului atunci tratamentul cu tablete va însemna risipirea inutilă a substanţei active, deoarece în fluxul sanguine va ajunge o cantitate minimă ce nu va produce efecte semnificative. La vârste mai înaintate, în cazul bolnavilor cu o digestie proastă şi în cazul celor grav bolnavi se poate întâmpla uneori ca tableta să să se dewscompună în elementele sale componente deja în porţiunea intestinală – şi va provoca astfel un şoc alergic moderat – care nu este primejdios, dar este neplăcut.Vă atragem atenţia cu privire la faptul că dozarea tabletelor – ce circulă pe Internet nu este bună, mai mult, în cazul celor grav bolnavi poate fi chiar periculoasă – drept urmare respectaţi întotdeauna instrucţiunile de dozare furnizate de către noi!Important! Nu administraţi niciodată vitamina B17 în forma injectabilă pe stomacul gol, va trebui să mâncaţi întotdeauna înainte!   

Cantitatea necesară : 1 - 2 cutii de Amigdalina – tablete de 500 mg / lună
Dacă nu sunteţi sigur de cura pe care doriţi contactati-ne

 

 

4. În timpul curei pe bază de injecţii – pentru majorarea dozei

Doza tabletelor de vitamină B17 utilizate în timpul curei cu injecţii  (pentru majorare doză) se poate extinde până la 1.500 - 3.000 mg, (3 - 6 buc.din tabletele de 500 mg) dar numai în cazul în care dimensiunea tumorii impune acest lucru şi atunci când stomacul bolnavului şi tractul să intestinal pot prelucra normal tabletele. Dozarea şi structura dozei vor fi primite de  bolnavii ce cumpără de la noi împreună cu dozarea injecţiilor. Important! Nu administraţi niciodată vitamina B17 în forma injectabilă pe stomacul gol, va trebui să mâncaţi întotdeauna înainte!    
În cazurile ce urmează recomandăm atare cură ca supliment la terapia pe bază de injecţii:

  • Tumoră de grad mai accentuat a testiculelor
  • Tumoră a ganglionului limfatic – în caz mai grav
  • Tumoră mai gravă a vaginului, uterului, a trompelor
  • Tumoră a plămânului (mai mică de 1 cm)
  • Tumoră a ficatului
  • Tumoră mamară
  • Tumoră a pancreasului
  • Tumori ale oaselor
  • Tumori ale instinelor (intesstinul gros, subţire şi colon)
  • În toate cazurile de metastaze – se recomandă dacă digestiua bolnavului funcţionează normal!

 

Cantitatea necesară : 1- 2 cutii Amigdalina – tablete de 500 mg / lună

 

Componente – per tabletă de 500 mg

 

Laetril (vitamina B17)

500 mg

Celuloză - microcristale

20 mg

Stearat de magneziu

20 mg

 

 

Dozare :

 

În baza instrucţiunilor personalizate de dozare !

 

Tabletele de 500 mg le puteţi comanda pe pagina noastră Comandă !

 

Dacă nu sunteţi sigur de cura pe care doriţi să o selectaţi, folosiţi Programul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară - din vitamina B17!   
Atenţie ! tabletele nu sunt deloc otravitoare, dar dozarea lor incorectă diminuează semnificativ eficienţa lor! Toţi cei ce veţi cumpăra de la noi veţi primi – în variantăpersonalizată – dozarea corespunzătoare, cea mai eficientă – a tabletelor – verificată de către medici – în condiţii clinice! Nu efectuaţi experimente privind dozarea – deoarece instrucţiunile de dozare ce circulă în alte locuri pe Internet nu sunt eficiente, ci în cele mai multe cazuri sunt perimate şi lipsite de efecte benefice
În preparatele conţinând vitamina B17 cantitatea de cian liber este cam o sutime din valoare limită sanitară. Drept urmare, nu sunt absolut deloc otrăvitoare!

(Descrierea tratamentului a fost elkaborată de noi în baza instrucţiunilor clinicilor ce folosesc Laetril.)

Creare magazin online