Newsletter
TOP produse
Parteneri

Descrierea tratamentului

Descriere tratament (În baza descrierilor, experienţelor clinice disponibile)

În cazul unei proliferări, metastaze mai puternice tumorale formate, descrierile clinice  recomandă doar terapie cu administrare de injecţii – deoarece în aceste cazuri doar introducerea dozei corespunzătoare poate frâna procesele de înmulţire, formarea noilor metastaze. (6000 - 18000 mg / zi) 
În conformitate cu cele mai noi cercetări gradul de eficienţă al vitaminei B17 în formă injectabilă poate fi crescut semnificativ cu administrarea lichidului perfuzabil cu conţinut de Bicarbonat şi de vitamina C în formă injectabilă (Cevitol). (Ambele pot fi cumpărate de la noi!)
Dozarea, pe care Dvs.o veţi primi elaborată în mod personalizat – anexată la preparatul cumpărat de la noi – este în mod revoluţionar nouă şi este certificată clinic ( rupe cu tradiţia învechită, de 50 de ani, cu protocolul învechit – ce au o funcţionare lipsită de logică şi au o eficienţă mult mai slabă). Din păcate formulele vechi, perimate (şi în plus conţinând componente prost alese!) - de persoane care nu se pricep, de comunităţi religioase – pe care le mână doar purul interes economic – şi nu el pasă cu adevărat de vindecarea bolnavilor. Acest fapt este în special caracteristic  în privinţa unei comunităţi religioase ce nu este foarte populară – pe pagina WEB administrată de aceasta - având adresa /lumea fără cancer/  - unde produsele proaste, având o origine incertă sunt vândute la preţ dublu. 
Tabletele se vor lua mai degrabă în zilele lipsite de administrarea de injecţii – sau în cazul unui număr redus de cellule tumorale – ca şi cură (în cazul tabletelor dozarea aferentă curei este complet diferită de dozarea în cazul întreţinerii!). 
Atenţie! Dacă suferiţi de vreo boală tumorală şi administrarea vitaminei B17 în formă injectabilă nu poate fi rezolvată, atunci luaţi măcar sub formă de tablete acest preparat ce distruge tumorile! Daţi-vă o şansă - spre a rămâne în viaţă! FolosiţiProgramul nostru de selectare a dozei  pentru a stabili cura – respectiv cantitatea ce vă este necesară - din Puteţi comanda vitamina B17 în formă injectabilă sub formă de tablete – pe pagina noastră Comandă!

Creare magazin online