Newsletter
TOP produse
Parteneri

b17ro.info -tratament cancer - vindecarea cancerul

 

Tratament cancer natural pentru vindecarea cancerului

 

Pagina noastră WEB a fost creată în scopul de a risipi ceaţa, haosul şi necunoaşterea din jurul tratamentului cu vitamina B17.Vitamina b17 este un tratament cancer natural pentru vindecarea cancerului.Scopul nostru principal este tratarea cancerului si fiecare bolnav care suferă de vreo boală tumorală să poată pune în balanţă care este metoda alternativeă de tratament ce este cea mai accesibilă pentru el – şi să beneficieze de consilierea cea mai corespunzătoare în legătură cu aceasta. Am dori să facem cunoscut acest compus creat de către natură – cu ajutorul căruia pot fi ţinute în strună – respectiv pot fi distruse – în mod simplu şi fără efecte secundare celulele tumorale(canceroase) care proliferează în organismul viu -   cât mai multor specialişti, oameni  pricepuţi. Societatea noastră - depune toate eforturile pentru ca bolnavii din România să aibă acces cât mai simplu la un tratament cancer cu vitamina B17 pentru vindecarea cancerului şi la celelalte substanţe adiţionale aferente tratamentelor.
  
Vitamina B17 (Laetrile, Amigdalina) este un fel de tratament cancer,poate fi găsită în natură – în concentraţia cea mai mare – în sâmburele de caisă – după extragerea din acesta şi după curăţare ajunge să fie fabricată sub formă de injecţii şi de tablete-  pentru a diminua numărul, pentru a distruge celulele canceroase – şi pentru a stopa proliferarea acestora. Vindecarea cancerului cu vitamina B17 este o substanţă naturală chemioterapeutică ce nu are efecte secundare dăunătoare şi permanente.  

  

 

În timpurile de demult omul ce se hrănea în mod sănătos introducea în organismul propriu o cantitate corespunzătoare de vitamina B17(Laetrile) – drept urmare  în acele vremuri numărul celor ce sufererau de tumori era foarte mic. Situaţia este similară la ora actuală între popoarele hunza, care consumă în cantităţi mari sâmburii de piersică şi extrase din aceştia. La noi numărul celor diagnosticaţi cu cancer nu poate fi relevant din punct de vedere statistic, deaorece această boală este necunoscută nouă. În vremurile actuale alimentarea noastră “civilizată” şi consumul de alimente prelucrate de mai multe ori are ca rezultat introducerea vitaminei B17 în organism într-o măsură ce se situează sub pragul minim critic. Prin aceasta, pericolul formării tumorilor a crescut semnificativ!Atare pericol este majorat în continuare de poluarea incomensurabilă din jurul nostru.  Substanţele toxice au penetrat deja ţesuturile noastre şi s-au depozitat în organelle noastre cele mai importante. Aşteaptă doar momentul în care – luând forma unei tumori – să ne poată distruge. Nu lăsaţi ca acest lucru să se întâmple – să prevenim toate acestea printr-un aport corespunzător de vitamina B17(tratament cancer)!Vitamina B17 este un tratament cancer!

Din punct de vedere al compoziţiei chimice vitamina B17  este compusă dinbenzaldehidă, radical cian şi dizaharidă (zahăr): C12H21O10-O-CH(ON)-C6H5. De fapt, este o  moleculă specială de zahar şi nu este deloc toxică. Se găseşte în cantităţi mari şi în sâmburii sâmburoaselor, în plantele păstăioase, în ierburi, în cereale.  Efectul de distrugere a tumorilor are ca factori Declanşanţi cianatul natural şi benzaldehida. Aceste două substanţ s-au constituit în cadrul vitaminei B17 într-o moleculă specială de zahar – spre a alimenta celulele sănătoase şi spre a distruge celulele tumorale formate în organism (DOAR PE ACELEA !) – descompunându-se în elementele sale constitutive. Este o vitamină solubilă în apă, deci este insolubilă. Nu se depune în organism, ci – odată finalizată sarcina sa – părăseşte organismul prin intermediul urinei.  

Ca preparat
 fabricaţia sa este apărată de un brevet internaţional – un unic fabricant de medicamente îl produce – în următoarele forme de realizare :

Injecţie (cu substanţă activă - 3000 mg) – sub denumirea: Amigdalina ca si tratament cancer (în imagine) Tablete (cu substanţă activă - de 500 mg şi de 100 mg) – tot sub denumirea de Amigdalina. (în imagine).Pagina noastră va oferă cure complete de vitamina b17 (Tratament cancer )

 

 

Tratament cancer cu vitamina B17 : Avantaje

În baza experienţelor unor ani îndelungaţi şi în baza descrierilor clinice este mult mai eficientă decât tradiţionalele chemioterapii şi radioterapii. Poate fi utilizată şi simultan cu terapiile tradiţionale (chemio- şi radioterapie tratament cancer), în acest caz diminuând şi efectele secundare dăunătoare ale acestora – şi le creşte eficienţa, în timp ce acţionează şi ea frumos. Vitamina B17 ca su tratament cancer nu are efecte secundare neplăcute şi dăunătoare. Pe parcursul unei luni de zile se pot obţine rezultate spectaculoase prin utilizarea sa! Administrată împreună cu vitamina C – în formă injectabilă – şi în anumite cazuri – cu soluţie de bicarbonat vindecarea cancerului este şi mai eficientă!

 

Vindecarea cancerului cu vitamina B17 : Dozare

 

Dozarea sa, pe care Dvs.o veţi primi în formă personalizată – însoţind produsul achiziţionat de la noi – este în mod revoluţionar nouă şi este certificată clinic.  (Se rupe practic de tradiţia perimată de peste 50 de ani de zile  -  ce avea o funcţionare lipsită de logică şi având şi o eficienţă mult mai scăzută) Din păcate, formulele perimate (şi în plus, cu nişte componente prost alese!) sunt în continuare popularizate - în anumite locuri de pe Internet – de presoane care nu s epricep, de reprezentanţi ai unor comunităţi religioase – ce sunt conduşi doar de interese economice şi nu le pasă cu adevărat de vindecarea bolnavilor. Este în special caracteristic acset comentariu în privinţa unui loc WEB – o pagină exploatată de o comunitate religioasă ce nu este mult prea populară – având denumirea/adresa:  /lumea fără cancer/  unde se pot cumpăra produsele având o origine incertă, de o calitate proastă – la preţ dublu. 
Eficienţa B17 sub formă injectabilă poate fi semnificativ majorată prin administrarea lichidului de tip perfuzabil – având conţinut de Bicarbonat. (îl puteţi cumpăra de la noi!)

 

Dezavantajele Vitaminei B17 in vindecarea cancerului

În cazul unei tumori canceroase deja formate trebuie administrată sub formă deinjecţii pentru vindecarea cancerului, ( în limita posibilităţilor – prin administrare intravenoasă, dar se poate administra şi intramuscular) – deoarece astfel în circulaţia venoasă va pătrunde mai multă substanţă activă. Eficienţa sa este direct proporţională cu mărimea dozei administrate. În general aport zilnic necesar este de  6000 - 15000 mg. Forma de realizare: tablete se recomandă a fi utilizată mai degrabă în zilele de “repaus” – lipsite de injecţii – sau în cazul unui număr redus de cellule tumorale – sub formă de cură. Putem utiliza tablete după finalizarea curelor – cu titlu de întreţinere, prevenire!
Atenţie! Dacă Dvs.suferiţi de vreo boală tumorală şi nu este posibilă rezolvarea administrării az vitaminei B17 sub formă injectabilă(tratament cancer) atunci luaţi măcar sub formă de tablete acest preparat care distruge tumorile!Vindecarea cancerului cu vitamina B17 este posibil!

Minciuni despre tratament cancer cu vitamina B17

Vă atragem atenţia cu privire la faptul că  vitamina B17  nu este absolut deloc otrăvitoare şi nici nu are efecte secundare semnificativ neplăcute – şi nici nu a avut niciodată. Dacă Dumneavoastră aţi primit informaţia conform căreia cianul organic aflat în vitamina B17 ar putea fi eventual otrăvitor, atunci nu uitaţi că:  cianul este un element foarte important al funcţionării organismului sănătos. Reglează tensiunea arterială, are efect analgezic, este materie primă pentru numeroase produse hormonale şi pentru numeroase vitamine. .  Vitamina B17 ca efect al substanţelor active din componenţa sa -  distruge celulele canceroase, diminuează inflamaţiile articulaţiilor şi durerile aferente. Drept urmare, nu este dăunătoare, ci este importantă!!

 

Creare magazin online